loading

Team

Dr. Natasha
Lioubavina-Hack

parodontoloog Implantoloog

Mw. dr. Natasha Lioubavina-Hack  heeft in 1989 haar studie tot tandarts afgerond, gevolgd door een tweejarige post-graduatie training op de afdeling parodontologie.  Van 1991 tot 1997 heeft zij op de afdeling voor parodontologie van het Royal Dental College in Aarhus, Denemarken: de vierjarige opleiding ”Master of Science Program in Periodontology” gevolgd.  In het team van professor T. Karring heeft Mw dr. N. Lioubavina-Hack experimentele en klinische projecten uitgevoerd omtrent botregeneratie met verschillende botvervangers, groeifactoren en membranen bij tanden en implantaten. Daarnaast heeft zij meerdere onderzoeken gedaan naar het gebruik van lasers in de parodontologie en de toepassing van esthetische parodontale chirurgie voor bedekking van gingivale recessies. Een aantal projecten is in samenwerking met de universiteiten te Göteborg en Bern uitgevoerd. In 2000 is zij gepromoveerd aan de Universiteit te Aarhus met een proefschrift over botregeneratie. Zij  geeft voordrachten op internationale en nationale congressen, heeft vijf wetenschappelijke internationale prijzen ontvangen op prestigieuze congressen (EuroPerio I, EAO, Nobel Worldtour en IADR (E. Hatton Award)) en een aantal artikelen gepubliceerd in tijdschriften en boeken voor tandheelkunde.

Zij woont en werkt sinds 1999 in Nederland. Eerst in de Tandartsengroepspraktijk te Zaltbommel en daarna in de Praktijk voor Parodontologie te Rotterdam.

Vanaf 2005 is zij eigenaar van verwijspraktijk Kliniek De Meern: Parodontologie en Implantologie. Zij is erkend als tandarts-parodontoloog NVvP en als tandarts-implantoloog NVOI. Naast haar praktijkwerkzaamheden blijft zij actief in het doen van klinische onderzoeken en presentaties op nationale en internationale congressen.

In onze praktijk werken een aantal gediplomeerde mondhygiënisten en paro-preventie-assistenten.  Binnen het team is sprake van een nauwe samenwerking, ondersteund door de assistentes en de administratief manager

Het Team

Eveline Nohlen

Paro-preventie assistent

Bibi van Schuijlenburg

Assistent / Student Mondzorgkunde

Siham Ouaftouh

Assistent

Katja Hack

Preventie Assistent / Student Tandheelkunde

0008680809949-IMG_7345 (002)

Irene Groot Bluemink

Administratief Manager

Kim Hartkoorn

Mondhygiënist

Sterre van Dijk

Assistent

weiss2

Caroline Weiss

Assistent

Karuna

Karuna Stockschen

Assistent

Chris van Vugt

Assistent

Melissa Vanthournout

Paro-preventie assistent

Vacature

Wij zijn op zoek naar een tandartsassistent met ervaring.