loading

Verwijzers

KLINIEK DE MEERN bestaat sinds 2005 en wordt geleid door mw dr. N.V. Lioubavina-Hack.  Zij is erkend tandarts-parodontoloog NVvP en tandarts-implantoloog NVOI.  KLINIEK DE MEERN is een verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie.

Wat kunnen wij bieden:

parodontologie, orale chirurgie, parodontale plastische muco-gingivale chirurgie implantologie, mondhygiëne, preventie

Onze verwijzers zijn tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en  logopedisten.

Onze praktijk richt zich op de volgende doelgroep(-en):

  • Mensen met parodontale problematiek, die door een tandarts of een mondhygiënist geconstateerd of ze zelf aan hun tandvlees ondervinden.
  • Mensen die orale chirurgie nodig hebben.
  • Mensen die in overleg met hun tandarts/tandtechnicus, of uit eigen beweging, een implantaat in de mond willen of problemen hebben met een reeds geplaatst implantaat.
  • Mensen die esthetische verbetering van tandvlees willen (bijvoorbeeld bij recessieproblematiek en de wens voor esthetische lachverbetering)
  • Mensen die langdurige parodontale of implantologische nazorg/preventie nodig hebben.

 

Vanuit de stelling “samen zijn wij sterker”  om het beste eindresultaat voor de patiënt te behalen, adviseren wij in complexe situaties de tandarts van de patiënt, ook naar eventuele andere specialisten binnen tandheelkunde en de gehele gezondheidszorg.

Wij hebben de intentie om, in samenwerking  met U, voor de patiënt  naar een optimale mondgezondheid te streven. Een mond die goed te onderhouden is, en die zowel esthetisch als ook functioneel aan de wensen voldoet.

 

Hoe kunt u verwijzen:

Bij voorkeur via een verwijsbrief direct naar ons, via mail of post, maar door een verwijsbrief aan de patiënt mee te geven is uiteraard ook mogelijk.

Indien aanwezig ontvangen wij ook graag, liefst digitaal, recent gemaakte en oudere foto’s

U ontvangt van ons een schriftelijk verslag van de afspraak, met meetverslag en eventueel bij ons gemaakte röntgenfoto’s .